Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
Partnereink

Biztosítás

Házhozszállítás

Szavazás
Termék részletek


Head V-Shape V10 LYT síléc + kötés

-10%
Raktárkészlet: 1 db
Head V-Shape V10 LYT síléc + kötés
 • Head V-Shape V10 LYT síléc + kötés
200 480 Ft
Akció: 179 900 Ft
Státusz:
Raktáron

lvezetekre vágysz? Imádod a carving íveket egymás után rajzolni? A HEAD V-SHAPE V10 egy verhetetlen síléc, mely ötvözi a haladó verseny strukturált lécek és az all mountain kategória tulajdonságait. A gyorsaságot és az agresszív tempót támogatja, míg a forradalmian új grafén és a KARUBA famaggal, rugalmas, könnyű és engedelmes léccé teszi. Allride - Rocker kialakítása minden terepen segíti az ideális carving ívek húzását...

 • lvezetekre vágysz? Imádod a carving íveket egymás után rajzolni? A HEAD V-SHAPE V10 egy verhetetlen síléc, mely ötvözi a haladó verseny strukturált lécek és az all mountain kategória tulajdonságait. A gyorsaságot és az agresszív tempót támogatja, míg a forradalmian új grafén és a KARUBA famaggal, rugalmas, könnyű és engedelmes léccé teszi. Allride - Rocker kialakítása minden terepen segíti az ideális carving ívek húzását...

   

  Head V-Shape V10 síléc

   

  • Grafén technológia

   A Head alapkoncepciójához híven, mindig a legújabb és legjobb technológiát használja a sílécek és snowboard deszkák készítésénél. A Nobel-díjjal kitüntetett innovatív technológia anyaga a graphene. Hihetetlenül könnyű, vékony  de mégis erős anyag. Több sílécében is megtalálható. Könnyebb  mint a fa vagy a fém, mégis keményebb mint a gyémánt és 300-szor erősebb, mint az acél. Rugalmasabb, mint a gumi.

   A grafén nanotechnológiai anyag, tulajdonképpen egy egyetlen atom vastagságú grafitréteg, mely lehetővé teszi, hogy a léc a legkisebb erőkifejtés hatására hajoljon, és azonnal reagáljon. Ha a grafént más könnyűszerkezetű anyaggal, például koroiddal vagy szénnel vegyítjük, a léc akár 350 grammal is lehet könnyebb.

  • LYT-TECH

  • A LYT-TECH széria sílécei az all mountain lécek SUV-ja. Minden terepen, bármilyen minőségű hóban jól érzik magukat.

   Nem szuper agresszív versenylécek, melyeket nehezebb manőverezni, de nem is a freeski kategória a mély porhó meghódítására.

   Ezek a sílécek az előző két kategória tökéletes elegye.

   A széria tagjai (V10,V8,V6,V4,V2) egyedi formával és tulajdonságokkal rendelkeznek.

   Egy tulajdonság azonban közös mindegyikben.

   A KOROID-GRAPHENE szendvics konstrukció lecsökkenti a sílécek súlyát a végletekig. A megfelelő súlyelosztás felel a tökéletes erőátvitelért és stabilitásért. Ennek megfelelően a KOROID famag és a GRAPHENE réteg végigfut a síléc hosszában, azonban a léc eleje és vége vastagabb, közepe vékonyabb.

  • Allride Rocker

  • Azoknak, akik a legmeredekebb lejtőkön és a legmélyebb porhóban érzik igazán elemükben magukat. Olyan síelőknek ajánlott, akik kényelmesen mozognak a legmeredekebb pályákon és a legmélyebb porhóban is, illetve akik mindig készen állnak arra, hogy a legtöbbet hozzák ki a hegyen töltött napjaikból. Az Allride Rocker lehetővé teszi a könnyed kormányzást, növeli a siklás élményét. Mindegyik modellbe a megfelelő mennyiségű Rockert építjük, hogy minden tudásszinten biztosítani tudjuk a maximális teljesítményt. Megkönnyíti a kormányzást és könnyedén megbirkózik a puha hó minden változatával.

  • ERA 3.0 S

  • ERA 3.0 "Sport" változata. A konstrukció a verseny sílécek innovációit és tulajdonságait követi, egyesítve az ERA 3.0 Rocker, Radius és Rebound technológiával. A léc egyedi V alakja és az ERA 3.0 S verseny carving tulajdonságai egy új dimenziót nyit a dinamikus sízés világában. A 10 % Rocker (terhelés nélkül a léc felveszi azt az alakot, mint ami menet közben terhelés hatására képződik) és 90 % Camber (híd) a dinamikus gyorsulást és nagy sebesség elérését segíti. A magba épített intelligens rostok stabillá teszi lécünket, hogy nagy sebességnél is precízen és kontrolláltan húzzuk a carving íveket.

   

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  332267
Webáruház készítés