Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
Partnereink

Biztosítás

Házhozszállítás

Szavazás
Termék részletek


Head Supershape i.Rally síléc + PRD 14 GW Brake 85 kötés

Head Supershape i.Rally síléc + PRD 14 GW Brake 85 kötés
 • Head Supershape i.Rally síléc + PRD 14 GW Brake 85 kötés
245 880 Ft
Akció: 209 000 Ft
Státusz:
Raktáron


Tudod mi a jó a rally-ban? Technikás kanyarok, előreláthatatlan helyzetek, mindezt a lehető legnagyobb sebességgel megoldani. A HEAD Supershape Rally síléc a lejtők ideális sporteszköze. Tökéletes menettulajdonság puha vagy kemény havas pályán, versenylécekre jellemző technológiákkal felruházva. Grafén által könnyített szerkezet, kézzel épített Worldcup struktúra stabil éltartást, kontrollált carving íveket garantál. KERS technológiája optimalizálja energiádat, felturbózza gyorsaságodat.

KÖTÉS: a komolyab PRD 14 Brake 85 (F)

A KERS (Kinetic Energy Recovery System / Kinetikus Energia Visszanyerő Rendszer) a HEAD által korábban kifejlesztett „Intelligens Technológia” elvén működik. A két rendszer közti különbség az, hogy a KERS nem a léc torziós keménységét, hanem longitudinális (hosszirányú) hajlítását befolyásolja. Pontosabban a léc végének programozott felkeményítésével lökésszerű turbógyorsulást idéz elő a kanyarodás végén.

A sí elejét enyhén megemeltük, így terhelés nélkül már felveszi azt hajlított alakot, mely csak menet közben képződne. Ez megkönnyíti a léc irányíthatóságát, kisebb terhelés mellett is dinamikus kanyarodás lehetséges. Puha hóban vagy egyenetlen pályán a „rocker” akadálymentesen vezeti a lécet. „SPEED” változata, azaz 10% Rocker és 90% Camber az élvezetésre, a gyorsaságra helyezi a hangsúlyt. Dinamikus kanyarok, maximális gyorsulás.

 

NEM UNISEX
TEREP KEZELT PÁLYA
TUDÁSSZINT HALADÓ

 

 • A HEAD Supershape Rally síléc a lejtők ideális sporteszköze. Tökéletes menettulajdonság puha vagy kemény havas pályán, versenylécekre jellemző technológiákkal felruházva. Grafén által könnyített szerkezet, kézzel épített Worldcup struktúra stabil éltartást, kontrollált carving íveket garantál. KERS technológiája optimalizálja energiádat, felturbózza gyorsaságodat.

  Head Supershape i.Rally

   

  A legjobb minőségű, legnagyobb sebességet biztosító talp mintázat. A síléc készítésénél a technikusok ugyanazokkal az anyagokkal és gépekkel dolgoztak, mint a világkupa versenyléceknél.

  ERA 3.0 "Sport" változata. A konstrukció a verseny sílécek innovációit és tulajdonságait követi, egyesítve az ERA 3.0 Rocker, Radius és Rebound technológiával. A léc egyedi V alakja és az ERA 3.0 S verseny carving tulajdonságai egy új dimenziót nyit a dinamikus sízés világában. A 10 % Rocker (terhelés nélkül a léc felveszi azt az alakot, mint ami menet közben terhelés hatására képződik) és 90 % Camber (híd) a dinamikus gyorsulást és nagy sebesség elérését segíti. A magba épített intelligens rostok stabillá teszi lécünket, hogy nagy sebességnél is precízen és kontrolláltan húzzuk a carving íveket.

  A KERS (Kinetic Energy Recovery System / Kinetikus Energia Visszanyerő Rendszer) a HEAD által korábban kifejlesztett „Intelligens Technológia” elvén működik. A két rendszer közti különbség az, hogy a KERS nem a léc torziós keménységét, hanem longitudinális (hosszirányú) hajlítását befolyásolja. Pontosabban a léc végének programozott felkeményítésével lökésszerű turbógyorsulást idéz elő a kanyarodás végén.

   

  NEM UNISEX
  TEREP KEZELT PÁLYA
  TUDÁSSZINT HALADÓ

   

 • Sítudás
  Haladó
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  183327
  • KERS (Kinetic Energy RecoverySystem)

   A KERS (Kinetic Energy Recovery System / Kinetikus Energia Visszanyerő Rendszer) a HEAD által korábban kifejlesztett „Intelligens Technológia” elvén működik. A két rendszer közti különbség az, hogy a KERS nem a léc torziós keménységét, hanem  longitudinális (hosszirányú) hajlítását befolyásolja. Pontosabban a léc végének programozott felkeményítésével lökésszerű turbógyorsulást idéz elő a kanyarodás végén.

   A Kers technológia egy újonnan kifejlesztett chip beiktatásával működik, amely képes az energia felhalmozására, tárolására és kibocsátására a megfelelő pillanatban. A léc végébe beépített piezoelektromos rostok a kanyarodáskor vagy fékezéskor keletkező kinetikus energiát elektromos energiává alakítják, mely a léc magjába beépített chipben tárolódik. A chip a kötés mögött látható. Kanyarodás végére a síléc eléri a legnagyobb hajlásszöget. A mikrochip ebben a pillanatban energiát szabadít fel, mely visszaáramlik a piezzo elektromos rostokhoz. Az időzítés és az energia kibocsátása automatikusan kontrollált és koordinált. A rostok a piezzo elektromosság elve szerint megmerevednek, a léc végét felkeményítik. A chip a különböző léc típusok szerint van programozva. Minél agresszívabbnak kell lennie a lécnek, annál több energiát bocsát ki, befolyásolva ezzel a felkeményedés erősségét. Az eredmény dinamikus gyorsulás.

   1 - Kanyar előtt - még üres szálak
   2 - Kanyar közben - a chip töltődik
   3 - Kanyar közben - energia tárolódik, felerősödik
   4 - Kanyar végén - energia kibocsátása
   5 - Kanyar után - dinamikus gyorsulás

   KERS technológia a HEAD snowboard deszkáiba is beépítésre került.

   

  • ERA 3.0 S

  • ERA 3.0 "Sport" változata. A konstrukció a verseny sílécek innovációit és tulajdonságait követi, egyesítve az ERA 3.0 Rocker, Radius és Rebound technológiával. A léc egyedi V alakja és az ERA 3.0 S verseny carving tulajdonságai egy új dimenziót nyit a dinamikus sízés világában. A 10 % Rocker (terhelés nélkül a léc felveszi azt az alakot, mint ami menet közben terhelés hatására képződik) és 90 % Camber (híd) a dinamikus gyorsulást és nagy sebesség elérését segíti. A magba épített intelligens rostok stabillá teszi lécünket, hogy nagy sebességnél is precízen és kontrolláltan húzzuk a carving íveket.

   

  • WC Sandwich Cap szerkezet

  • A legmodernebb technikát követve a legprofibb konstrukció. A szakemberek kézzel készítik.  A függőlegesen laminált famag fenol oldalfallal és erős titánréteggel van körülzárva. Ez ma a világ leggyorsabb síléceinek konstrukciós technológiája. Nanotechnológiai grafén réteg.  A rétegeket üvegszálas „Cap” borítja, mely éltől élig körbezárja azokat. Hosszú távú tartósságot biztosít. A WC Sandwich Cap szerkezetbe könnyű grafén és extra stabil titán réteg lett beépítve, mely a sí extrém mozgékonyságát extrém érzékenységgel kombinálja.

   -Felső réteg
   -Üvegszál réteg
   -Titán réteg
   -Üvegszál réteg
   -Famag
   -Grafit
   -Oldalfal
   -Él
   -Tompító réteg
   -Megerősített üvegszál réteg

Webáruház készítés