Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
Partnereink

Biztosítás

Házhozszállítás

Szavazás
Termék részletek


Head Absolut Joy síléc + kötés

-10%
Raktárkészlet: 1 db
Head Absolut Joy síléc + kötés
 • Head Absolut Joy síléc + kötés
137 880 Ft
Akció: 123 900 Ft
Státusz:
Raktáron


"Annyira élvezetes ezzel a síléccel csúszni, hogy még a kezdőknek is mosolyt csal az arcára. Rajta hát, csatold fel és próbálj meg nem mosolyogni -
nem fog menni! Ez az abszolút élvezet. A HEAD ABSOLUT JOY legfőbb jellemzői: könnyű súly, egyensúly, tökéletes kontroll. Sokk elnyelő Power Sidewall szerkezet és a LIBRA Architektura kifejezetten nők számára kifejlesztett technológiák, melyek kisebb erőkifejtéssel is tökéletes manőverezést, biztos és stabil élváltást biztosítanak Grafén anyagszerkezete könnyíti súlyát, így a léc cipelése sem olyan nagy feladat. Kezdő, középhaladó és haladó síelők léce."

 • A HEAD ABSOLUT JOY legfőbb jellemzői: könnyű súly, egyensúly, tökéletes kontroll. Sokk elnyelő Power Sidewall szerkezet és a LIBRA Architektura kifejezetten nők számára kifejlesztett technológiák, melyek kisebb erőkifejtéssel is tökéletes manőverezést, biztos és stabil élváltást biztosítanak Grafén anyagszerkezete könnyíti súlyát, így a léc cipelése sem olyan nagy feladat. Kezdő, középhaladó és haladó síelők léce."

   

  Head Absolut Joy silec

  A Graphene technológiának köszönhetően, a női lécek hossza csökkent, mely megkönnyíti a kanyarok tökéletes végrehajtását. Az Era 3.0 Rocker technológia kisebb erőkifejtés mellet is könnyű kanyarodást biztosít.

  A Head alapkoncepciójához híven, mindig a legújabb és legjobb technológiát használja a sílécek és snowboard deszkák készítésénél. A Nobel-díjjal kitüntetett innovatív technológia anyaga a graphene. Hihetetlenül könnyű, vékony de mégis erős anyag. Több sílécében is megtalálható. Könnyebb mint a fa vagy a fém, mégis keményebb mint a gyémánt és 300-szor erősebb, mint az acél. Rugalmasabb, mint a gumi.

  A grafén nanotechnológiai anyag, tulajdonképpen egy egyetlen atom vastagságú grafitréteg, mely lehetővé teszi, hogy a léc a legkisebb erőkifejtés hatására hajoljon, és azonnal reagáljon. Ha a grafént más könnyűszerkezetű anyaggal, például koroiddal vagy szénnel vegyítjük, a léc akár 350 grammal is lehet könnyebb.

  RÁDIUSZ: 13,5 (hossz 163)
  PLATNI: SuperLiteRail
  KÖTÉS: 100761 JOY 9 GW SLR BRAKE 85 [H]
  129/79/109 (hossz 163)

   

   

   

 • Sítudás
  Közepes sítudás
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  336498
Webáruház készítés